På kun 1 time får du den viden, du har behov for når du venter dit første hvalpekuld …

Dette online-kursus giver dig, som førstegangsopdrætter, den viden, du har behov for, for at kunne slappe af og nyde dit hvalpekuld. Kurset varer 1 time.


Velkommen til online-kurset, som repro-dyrlægen er vild med …

Læs på billedet herunder dyrlæge, med speciale i reproduktion hos hund, Anne Schierups, anbefaling af dette online-kursus. Dyrlæge Anne Schierup er indehaver af Dyreklinikken Canicold, reproduktionsservice og hundesædbank - www.canicold.dk

“Meget fin kursus-video med masser af nyttig information til nye opdrættere. Det online-kursus vil vi helt sikkert anbefale til de opdrættere, som kommer her. Kursus-videoen kommer nok i virkeligheden også til at spare os tid, for vi snakker ofte vores klienter - opdrætterne - igennem meget af det, som videoen så fint kommer omkring”. 

Reproduktions-dyrlæge Anne Schierup, Canicold International, Reproduktionsservice og hundesædbank.

ONLINE-KURSUS:

På kun en time - 1 time - bliver du, med dette onlinekursus, klar til et kuld hvalpe -  det med en investering på kun 

kr. 249,- Ja, du læste rigtigt - for en investering på kun kr. 189,- - BLACK WEEKEND tilbud - og en time af din tid - får du den viden, du behøver for at kunne tage godt imod et kuld hundehvalpe.

Vi har samlet alt det væsentligste om tævens løbetid, parring, drægtighed og fødsel af hvalpene i denne online-kursusvideo, som er målrettet dig, der planlægger dit første kuld hvalpe.

Når du har taget dette online-kursus så er du rigtig godt klædt på til at gå i gang med projekt hundehvalpe - uden først at skulle have læst tunge bøger og brugt en masse tid på research.  Online-kurset her kan du se som en video, høre som en lydbog eller læse som en e-bog - eller alle tre dele - valget er dit. Når du har investeret i kurset, så kan du se det igen og igen - lige så mange gange du vil. 

Vi tør endda godt love, at dette online-kursus ikke bare er proppet med vigtig opdrætter-viden, masser af billeder og videoer af hundefødsler (så du kan se hvordan det foregår) - kurset er også både spændende og underholdende.

Dette online-kursus er et “must have” for alle, der går med planer om at få et kuld hvalpe - eller for den knap så rutinerede opdrætter, der måske kun har haft et kuld eller to tidligere. 

Er du rutineret opdrætter, som er mentor for nye opdrættere, så er dette kurset du skal anbefale de nye opdrættere, som du vejleder.

Vi vil ikke sige mere for nu - andet end skynd dig at investere i kurset - du vil ikke fortryde det. 

Varighed: 1 time

Vi modtager med lige stor glæde både kort og mobilePay, tak 😊Praktiske oplysninger

Indenfor et minut efter du har investeret i online-kurset "Mit første kuld hvalpe" modtager du et link i din indbakke, så du kan downloade kursusvideoen.  Videoen er komprimeret så den er hurtig at downloade uanset kvaliteten af din netforbindelse.

Med dette online-kursus får du - på kun 1 time - den viden du behøver, for at være virkelig velforberedt til at planlægge og modtage dit første kuld hvalpe.

Alt dette for en investering på kun 189,- som BLACK WEEKEND-tilbud 😊.

Vi ønsker dig god fornøjelse med kurset og meget held med dit første kuld hvalpe - det bliver en stor og god oplevelse - især når du forinden har taget dette online-kursus.