Så er der 3 helt nye spændende online-kurser til dig  om tvillinger hos hund 

Tvillinger hos hund - tre helt nye online-kurser, der giver dig viden om, hvordan tvillinger hos hund opstår, og hvad det betyder for din tæves drægtighed. For det kan nemlig have ganske stor betydning for såvel drægtighed, som for fødslen, hvis der er et par tvillinger i kuldet. 

Kursus-indholdet har aldrig tidligere været beskrevet på dansk, så der vil for langt de fleste være masser af helt ny viden i disse kurser 🎓

Tvillinger er ikke bare tvillinger - de kommer i flere forskellige typer. 

Her får du viden om, hvordan tvillinger opstår, og hvad, der kendetegner de forskellige typer af tvillinger.

Du får også viden om det befrugtede ægs udvikling og celledeling, om fosterhinder og om moderkagen.

Varighed 30 minutter

Her får du viden om hvordan man kan se tvillinger på scanning, og du får indsigt i et scanningsstudie - med masser af scanningsbilleder - der illustrerer problematikken omkring tvillinger hos hund. 

For det er ikke uden risiko at være hunde-tvilling - ikke alle overlever frem til fødsel, hvilket også kan skabe problemer for tæven.

Varighed 20 minutter

Her får du viden om, hvad det betyder for en hvalp at være født som tvilling..Og hvad det kan betyde for tæven, hvis der er et kuld tvillinger i kuldet. 

For jo, det betyder nemlig noget - både for tvillinge-hvalpen og for tæven.

Varighed 20 minutter

Du vil få mest ud af at investere i hele kursus-pakken, dvs. alle tre kurser, men du kan selvfølgelig også erhverve bare et enkelt af kurserne. Investerer du i et enkelt, eller kun to, af kurserne er det kr. 229,- pr. kursus. Ønsker du kun at erhverve et enkelt kursus, så skal du klikke på billedet af det kursus, du har valgt. 

HELE KURSUSPAKKEN - alle 3 kurser -KUN KR. 375,-  🐾 

normalt kr. 687,- spar 312,- kroner

Hvert kursus kan ses som en video, læses som en e-bog eller høres som en lydbog - du bestemmer. 

Du har kurset i din indbakke få minutter efter du har købt det - vi tager med glæde mod alle kort samt mobilePay. Når du har downloadet kurset kan du se det lige så mange gange, og lige så tit du vil.

Selvfølgelig er disse kurser dobbelt så gode, som alle andre kurser…😁