Onlinekursus om livmoderbetændelse hos tæver

Her får du 4 online-kursus-videoer, der går i dybden med livmoderbetændelse hos tæver. Med dette online-kursus får du - i et letforståeligt sprog - dyrlæge-viden om livmoder-betændelse hos tæver.

Du får viden om, hvorfor livmoderbetændelse opstår, hvad der sker i livmoderen ved en betændelse, hvordan symptomerne er og hvordan en livmoderbetændelse kan behandles - og, nej, det er ikke altid nødvendigt at operere tæven og fjerne livmoderen ved livmoderbetændelse. 

I dag findes et velfungerende lægemiddel, som i mange tilfælde kan redde ikke bare tæven, men også hendes livmoder ved en livmoderbetændelse. 

Dette online-kursus giver dig også viden om, hvordan du - som opdrætter - ved livmoderbetændelse kan bevare din tæves livmoder, og efterfølgende trække hvalpe på tæven.

En livmoderbetændelse er en livsfarlig tilstand for tæven, og kræver altid dyrlægebehandling for at sikre tævens overlevelse.

Med dette kursus investerer du 299,- kroner i din tæves sundhed. Vi modtager med lige stor glæde såvel kort som MobilePay.

HVAD ER LIVMODERBETÆNDELSE?

Varighed 20 minutter.

HVORFOR FOREKOMMER LIVMODERBETÆNDELSE?

Varighed 28 minutter.

HVAD ER SYMPTOMERNE PÅ LIVMODERBETÆNDELSE?

Varighed 26 minutter.

HVORDAN BEHANDLES LIVMODERBETÆNDELSE?

Varighed 20 minutter.

OBS - denne online-kursus-serie kan aldrig erstatte et dyrlægebesøg - har du mistanke om, at din hund fejler noget, skal du altid straks kontakte en dyrlæge.

I online-kursus-serien “Vetviden for hundeejere” går vi i dybden med tingene, og formidler - på et letforståeligt sprog - dyrlæge-viden til den almindelige hundeejer. Ikke for at gå dyrlægerne i skoene, men ganske enkelt for at udbrede viden. Viden så den almindelige hundeejer får større forståelse for lidelser hos hunde, og dermed kan reagere hurtigere, og få kontaktet en dyrlæge tidligt i et evt. sygdomsforløb hos hunden.

Online-kursus-serien om livmoderbetændelse hos tæver er producereret af Forlaget Bellis. 

Ide, produktion, tekst og speak: Anne Egede

Praktiske oplysninger

Indenfor et minut efter du har investeret i online-kurset "Her er, hvad du skal vide om livmoderbetændelse hos tæver” modtager du et link i din indbakke, så du kan downloade kursusvideoerne. Videoerne er komprimeret, så de er hurtige at downloade - uanset kvaliteten af din netforbindelse.

Du kan tage kurset hjemme ved din computer, og når du har investeret i kurset kan du se det igen og igen - lige så tit du vil. Kurset kan ses som en video, høres som en lydbog, læses som en e-bog - eller alle tre ting - du bestemmer.

Og det for en investering på kun kr. 299,-

Vi modtager med lige stor glæde både MobilePay og kort, tak.