Velkommen til online-kursus-pakken, der giver dig vildt meget hvalpe-viden …Du er ikke den eneste …

Alle opdrættere oplever før eller siden, at der er en hvalp i et kuld, som er tydeligt mindre end de øvrige hvalpe. Det er vigtigt at understrege, at små hvalpe typisk ikke fejler noget som helst, de er bare ... små.

Det typiske mønster med sådanne hvalpe er, at de, de første par dage, er lige så friske og aktivt pattende som deres større kuldsøskende.

Netop som opdrætteren tror, at det nok skal gå, så falder den lille hvalp af på den, taber sig, vil ikke patte, bliver sløv og er den først nået dertil, så skal der en særlig indsats til at redde den.

Men det behøver slet ikke at komme dertil med den særligt lille hvalp.

Disse 2 online-kurser, som du kan læse mere om herunder, fortæller dig præcis hvad du skal gøre - og hvornår du skal gøre det - for at få den lille hvalp til at trives fra fødslen og fremover, vokse og blive til en lige så sund og velfungerende hund som resten af kuldet.


Få uvurderlig Hvalpe-viden med dette online-kursus, der redder hvalpeliv …

For en investering på kun kr. 498,- får du den, eller de, hvalpe, du måske ellers ville have mistet, godt med …


 Ved at investere i hele kurset, dvs. begge kurser, sparer du kr. 160,- .

Normalpris pr. kursus kr. 329,- men kun kr. 249,- pr. kursus når du investerer i begge kurser samlet.

Din investering i alt, for begge online-kurser, er kun kr. 498,- 


Disse 2 kurser er virkelig en investering i dit opdræt og i dine hvalpe - for det er kurser, der redder hvalpeliv.


De 2 videoer supplerer hinanden - når du har taget online-kurset på de 2 videoer, har du erhvervet specialviden om hvordan du optimalt håndterer nyfødte hvalpe, så alle hvalpe trives. 

Varighed: 50 minutter


Med små hvalpe er det ofte nødvendigt at give dem hundemælkeerstatning ved siden af modermælken. I denne video får du udførlige instruktioner på, hvordan du gør det, hvor meget og hvor tit den nyfødte hvalp skal have mælkeerstatning. 

Når du har taget dette online-kursus vil du være tryg ved at give din hvalp modermælkserstatning ved siden af modermælken.

Varighed: 30 minutter

Praktiske oplysninger

Alle online-kursus-videoer kan læses som en e-bog, høres som en lydbog eller ses som en video - eller alle tre ting - du bestemmer.

Indenfor et minut efter du har investeret i online-kursus-pakken modtager du et link i din indbakke, så du kan downloade videoerne. Kursus-videoerne er komprimerede, så de er hurtige at downloade uanset kvaliteten af din netforbindelse.

Med dette online-kursus får du al den viden du behøver, for at være virkelig velforberedt til på bedste vis at sikre, at alle hvalpe i et kuld trives og vokser som de skal.

Alt dette med en investering på kun kr. 498,- for hele online-kurset - og det er virkelig en investering, dette kursus - en investering, du som opdrætter vil få stor nytte af og blive rigtig glad for, det er vi ikke i tvivl om 😊.