Om Forlaget Bellis 

Bag forlaget Bellis står Anne Egede, opdrætter gennem mere end 30 år.

Anne Egede har lavet en online-opdrætteruddannelse - “Min hund skal have hvalpe” - der består af 15 videoer, som kommer grundigt omkring alle aspekter af hundens reproduktion. Med disse 15 videoer får opdrætteren specialviden indenfor parring, drægtighed og fødsel hos hund. 

Anne Egede havde sit første hvalpekuld i 1986.

Anne Egede har tidligere været ansat i stillingen som Veterinærkonsulent i Dansk Kennel Klub, og er også tidligere underviser på Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse, i mange år aktiv som træner i Politihundeforeningen og derefter, i knap 15 år, legitimeret schweisshundefører i det Danske Schweisshunderegister.

Var i schweissregistret med flere forskellige registrerede schweisshunde. Sideløbende har Anne Egede undervist på diverse hundekurser for jægere og for hundefolk, på vildtforvalteruddannelsen og på efteruddannelseskurser for de danske registrerede schweisshundeførere på Danmarks Jægerforbunds skole på Kalø.

Anne Egede har - som Freelancejournalist - skrevet for Dansk Veterinær Tidsskrift, magasinet HUNDEN, magasinet Vi med Hund,  alle danske  jagttidskrifter, diverse aviser, og havde i en årrække en fast hundeklumme i Dagbladet Politiken.

Debuterede i 2010 som forfatter med bogen “Herlige Hundeliv”. Har siden skrevet adskillige bøger om hunde, både om hunderacer, men også om hundetræning. 

Har endvidere skrevet 3 kriminalromaner og 5 børnebøger, heraf tre børnebøger på engelsk til udgivelse i engelsksprogede lande.

Stiftede i 2014 Fb-gruppen “Spørg om hunde”, og i 2021 Fb-gruppen “Hvalpe og hundeopdræt - for den seriøse opdrætter” - og er stadig administrator for begge grupper.

Anne Egede har gennem årene holdt et utal af hundekurser og foredrag om - nærmest alle - aspekter af hundelivet, og har selv en flok hunde som både udstilles og bruges til jagthundearbejde, primært schweiss-spor.

LIGE NU: Ny Bog om hundeopdræt udkommet d. 6. december 2022 … se mere HER

Bøger af Anne Egede

Du kan få mere at vide om bøgerne herunder ved at klikke på billede af den enkelte bog. God fornøjelse.

Glimt fra Annes hundeliv