Velkommen til online-kurset:

Hanhundens spermatogenese - produktion af sædceller & frysning af hundesæd

I videoen "Hanhundens spermatogenese - produktion af sædceller & frysning af hundesæd" får du forklaringen på, hvorfor hanhundens testikler er placeret udenfor kroppen.

I denne video er der måske lidt flere "svære" ord end i de øvrige videoer. Begreber som "kromosom" - "mitose" - "meiose" bringes i spil, men fortvivl ikke, alt forklares, så alle kan være med - uanset hvilke forudsætninger man har.

Hanhundens dannelse af sædceller er en delikat - og utrolig spændende - proces. Det er en proces, du, som opdrætter, er nødt til at kende. Især er du måske nødt til at vide, hvad der kan få processen til at gå galt - så hanhunden pludselig ikke længere leverer befrugtningsdygtig sæd.

Vi kommer også ind på tapning af hundesæd, og normalværdier for udtaget hundesæd - altså hvornår sæden er af en god kvalitet.

Det sidste er ikke mindst vigtigt hvis man skal inseminere med sæden - og det gælder sådan set både ved inseminering med frisk sæd, med kølesæd eller med sæd, der er tøet op efter at have været frosset ned.

Vi er også forbi en dyrlæge, som har en hundesædbank, og som har specialiseret sig i at udtage og nedfryse hundesæd, for så - måske mange - år efter at tø det op igen, og lave fine, levedygtige hvalpe. Du hører også om hvordan man kan sende hundesæd til andre lande - både som nedkølet sæd og som frosset sæd.

Endelig kigger vi også på alle de forskellige udformninger en sædcelle kan have, hvoraf mange gør, at sædcellen ikke kan befrugte ægget.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Hanhundens spermatogenese - produktion af sædceller & frysning af hundesæd" - og ikke i hele den grønne pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr 329,-


Den grønne pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;