Det synes andre om on-line-kurserne:        

Birgitte Schjøth

Dyrlæge 

Mangeårig opdrætter af Old English Sheepdog


Jeg har været med på sidelinien under  produktionen af online kurset "Min hund skal have hvalpe", og har med fornøjelse set alle kursusvideoerne efterhånden som de blev produceret.

Så dejligt, at Forlaget Bellis har taget dette vigtige emne op, og så på en helt ny måde, som videoer man både kan se og lytte til.

Det har været så spændende, og også jeg har lært noget nyt undervejs. Forlaget Bellis har virkeligt fundet mange forskellige undersøgelser, som er med i serien og alle underbygger det rent fagligt. 

Jeg er også sikker på, at flere af jer må se nogle af afsnittene nogle gange for at få det hele med - sådan har jeg i al fald selv oplevet det. Kan varmt anbefale on-line kurset “Min hund skal have hvalpe”.😊

Brian Skjold Svendsen 

Kommandørkaptajn 

Mangeårig opdrætter af  Mops, nu også Bracco Italiano


Lang version:

Serien "Min hund skal have hvalpe” giver et godt overblik over processen, fra klargøring af tæven og frem til de første uger med hvalpene. Læg hertil detaljerede baggrundsmateriale i form af beskrivelser, illustrationer og video, der er grundlæggende viden for enhver der beskæftiger sig med opdræt.

Jeg vil klart anbefale hele serien.

Kort version:

God gennemgribende beskrivelse af processen, når din hund skal have hvalpe, med masser af tips til hvad du selv kan gøre.Anette Bak Frederiksen 

Praktikcenterchef 

Inkarneret hundeudstiller af racen Barbet. Har aldrig opdrættet hvalpe.


Det har været superspændende at se kursusvideoerne.

Der er skrevet mange gode bøger om det at opdrætte hunde. Men med dette videokursus får du en anden oplevelse. Videokurserne har fokus på forskellige emner, så du kan selv vælge at dykke ned i lige præcis det emne, du har brug for at vide mere om. Hver video indeholder den nødvendige need to know - viden om emnet. Men samtidig indeholder de også nice to know viden, så der er mulighed for at grave sig endnu længere ned i et emne.

Forlaget Bellis har med denne videorække formået at samle en bred vifte af viden, der hjælper dig med at blive en endnu bedre opdrætter - eller mere bevidst hanhundeejer.

Og så har kurset jo et format der gør, at du også kan lytte til det. Så mens du går ture med dine hunde, kan du lytte til kursusvideoerne.

Jeg blev lidt bidt af det - det er sejt og meget nice og meget need to know. Godt gået🤗❤️


Rita Jokinen 

Hundefrisør 

Mangeårig opdrætter af Spinone Italiano


Var virkelig øjenåbnende at høre alt det spændende om hundefødsler! 

Så meget detaljeret viden, man kunne ikke ane der var så mange spændende sager! 

Meget klar og fint udtalt forklaringer i et forståeligt sprog - masser af info og interessante detaljer. Absolut nyttigt til alle, til nye og gamle opdrættere, og til alle hundeinteresserede, man ved jo aldrig hvad interessen fører til. Jo mere viden, jo bedre hunde. Er gammel opdrætter - og hundefrisør - men der har bare aldrig været lignende info før. 

Grib det. 

Og måden det hele forklares på er supergod, klar og forståelig, med rolig stemme! 

Man lytter til de kursusvideoer som til en spændingshistorie med et godt plot. Super oplevelse 👍👏😃

Zaco Sonne Futtrup 

Dyrepasser 

Mangeårig opdrætter af Peruviansk Hårløs og Dobermann


Her er en række lærerige videoer, som jeg har haft glæde af ved mine seneste to hundefødsler. Specielt fra tæven er gået i fødsel, og med den hjælp, videoerne viser jeg kan yde undervejs, så går det så let og bekvemt som overhovedet muligt. Videoerne er fortalt med billeder og videoeksempler på en meget let forståelig, og til tider humoristisk måde. Hvis der er noget jeg er i tvivl om næste gang jeg venter hvalpe, vil jeg helt sikkert lige kigge dette igennem, inden jeg ringer til vagthavende dyrlæge søndag eftermiddag. 😊👍

Charlotte Worm Larsen 

Statsautoriseret fodterapeut 

Ejer af 2 Cocker Spaniels, har aldrig opdrættet hvalpe


Som snart førstegangs opdrætter, kan jeg VARMT anbefale online kurset “Min hund skal have hvalpe”.

Her gennemgåes alle emner fra løbetid, parring, den drægtige tæve, fødslen - både den ukomplicerede og de komplikationer, man kan komme ud for inkl. kejsersnit, og tiden efter fødslen måske med sutteflaske eller sondefodring.

Der fortælles levende og entusiastisk i et letforståeligt sprog, men med meget høj faglighed, og løbende under hvert emne, kommer der masser af "slides".

Det har været meget facinerende at følge kurset og få indblik i alt det der foregår, når man har besluttet at parre sin tæve og få et kuld hvalpe.

Jeg glæder mig om muligt endnu mere til vores cocker spaniel Holly, skal have sit første kuld hvalpe i sensommeren 2021. 

Efter on-line kurset her føler mig nu rigtigt godt klædt på til mit første hvalpekuld.

Marianne Grønn Prior 

Dyrlæge 

Opdrætter af Rhodesian Ridgeback


Onlinekurset "Min hund skal have hvalpe” leverer hele vejen igennem et højt fagligt niveau, krydret med forfatterens mangeårige personlige erfaringer. Forlaget Bellis har en fantastisk evne til at formidle viden om selv svære områder, så denne viden bliver let forståelig og brugbar i den virkelige verden.

Jeg har personligt fået rigtig meget ud af at se alle videoerne, både som opdrætter og som dyrlæge, og kan på det varmeste anbefale folk med hang til "småfolk" i fødekassen at gøre det samme.

Kristine Skjold Svendsen

 Beklædningsformgiver fra Skolen for Brugskunst

Mangeårig opdrætter af Mops, nu også Bracco Italiano


Meget detaljeret beskrivelse og guide når du skal have hvalpe. Mange tips, som selv den erfarne opdrætter, kan have glæde af.