Velkommen til online-kurset:

Fødselsbesvær - dystokier - & kejsersnit hos hund

I videoen "Fødselsbesvær - dystokier - & Kejsersnit hos hund" ser vi på de forskellige former for fødselsbesvær, dystokier, som det også kaldes, der kan sætte tævens fødsel i stå. Vi går selvfølgelig også bagom de forskellige former for fødselsbesvær, og ser på hvad der forårsager fødselsproblemerne.

Vi kigger på størrelse af tævens bækken - og størrelse af hvalpe - for forskellige racer, og du præsenteres for adskillige illustrative tegninger af, hvordan et foster kan ligge så forkert, at almindelig fødsel ikke er en mulighed.

Vi kommer også ind på hvordan forskelligt flåd fra tævens skede kan give dig vigtig information om, at fødslen er på vej til at køre af sporet - og at et kejsersnit måske begynder at tårne sig op i horisonten.

Du kommer med helt ind på operationsstuen, og får detaljerede billeder og ditto information om hvordan et kejsersnit på en tæve foregår.

Og lad mig med det samme sige, at der er ingen blodige eller uhyggelige billeder, så alle burde kunne være med - også hvis man har det lidt stramt med at se blod.

Faktisk er det sådan, at ved et korrekt udført kejsersnit, så er der nærmest intet blod - hvad du vil opdage når du følger med i denne video.

En lille fødselsvideo er også med i denne video, nemlig hvor en hvalp fødes uden at dens forben er med fremme - hvordan det går, skal ikke afsløres her.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Fødselsbesvær - dystokier & kejsersnit hos hund" - og ikke i hele den grønne pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-. 

Den grønne pakke består af ovenstående kusus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;