Velkommen til online-kurset:

Fosterhinderne - hvalpens vandseng

I videoen "Fosterhinderne - hvalpens vandseng" gennemgår vi minutiøst fosterhinderne og de "huler" som de skaber omkring den enkelte hvalp.

Fosterhinderne er intet mindre end en genial "opfindelse", der skaber et drivhus, kan man måske sige, som den enkelte hvalp kan vokse i inde i tævens livmoder.

Uden det fantastiske system af fosterhinder, der griber ind i hinanden, og danner flere selvstændige væskefyldte huler omkring hver enkelt hvalp, kunne et foster overhovedet ikke udvikles.

I fosterhinderne er der fostervand, og fostervand ikke bare vand, eller jo, det er det faktisk, det er bare vand med nogle nærmest magiske egenskaber, som man kun kan forundres over - det vil du sikkert også gøre når du i videoen hører, HVOR mange funktioner - og hvor stor betydning for den enkelte hvalp - fostervand har. Og fostervand kan jo altså kun "eksistere" i kraft af, at det er emballeret i det fine system af fosterhinder.

Fostervandet kan også fortælle dig om en hvalp har været stresset under fødslen - hvordan kommer vi ind på i videoen. Og hvad du skal gøre hvis der fødes en sådan stresset hvalp. Det skal du, som opdrætter, nemlig reagere på med det samme - ellers er der en forøget risiko for at miste sådan en stresset hvalp i løbet af nogle dage efter fødslen.

Videoen byder på adskillige billeder, som hiver dig helt tæt på fosterhinderne og deres udformning. Og du får selvfølgelig også forklaringen på, hvordan hvalpen kan ligge og plaske i vand i små to måneder - uden at blive runken som en rosin.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Fosterhinderne - hvalpens vandseng" - og ikke i hele den grønne pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-

Grøn pakke består af ovenstående kursus-video samt de fire kursus-videoer herunder;