ONLINE-KURSUS:

Genoplivning af hvalpe

Dette er kurset, der redder hvalpeliv. Dette online-kursus giver dig udførlige instruktioner i, hvordan du genopliver hvalpe, der er født livløse.

Bare én eneste hvalp reddet - så har dette kursus mere end tjent sig hjem. Og du kommer til at redde hvalpeliv med dette kursus - det ved vi af erfaring fra alle de positive tilbagemeldinger, som vi har fået fra de mange opdrættere, der allerede har investeret i kurset.

Denne online-kursus-video "Generelt om genoplivning af livløse neonatale hvalpe" omhandler hvalpefostrene og de nyfødte hvalpes måde at optage ilt.

Du får indblik i, hvordan der er udviklet - smarte - fysiologiske systemer i fostrenes organismer, som sørger for at optimere iltoptaget hos hvalpefostrene.

Hvilke hvalpe, der typisk er i fare for at blive født livløse - og hvorfor det præcis er den type hvalpe, som er i risikozonen, behandles også i kursus-videoen.

Når du har set denne kursus-video ved du også, hvorfor man kan genoplive livløse - dødfødte - hvalpe UDEN at hvalpene efterfølgende har hjerneskader - og hvorfor der er god fornuft i, altid at forsøge genoplivning af dødfødte hvalpe.

Varighed: 20 minutter

Hvis du ønsker KUN at investere i videoen "Generelt om genoplivning af livløse neonatale hvalpe"- og ikke i hele kursuspakken - begge videoer - om genoplivning af hvalpe, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en ENKELT video er kr. 329,-

Hele kursuspakken - 2 videoer - om genoplivning af livløse, neonatale hvalpe får du for en investering på kun kr. 498,- SPAR kr. 160,- når du køber hele pakken på 2 kursusvideoer.

For at investere i kurset klik på den orange bjælke herunder.

Denne online-kursus-video "Aktiv genoplivning af livløse neonatale hvalpe" er et praktisk orienteret online-kursus, der udførligt - trin for trin - fortæller hvordan man med succes genopliver livløse - dødfødte - hvalpe.

Når du har set denne video ved du præcis - og helt ned i detaljer - hvad du skal gøre for at genoplive en neonatal hvalp.

Der er ikke så meget andet at sige, end at du med denne kursus-video får et unikt redskab til at redde hvalpe, som du ellers ville have mistet.

Og det er et faktum, at langt de fleste livløse - dødfødte - hvalpe kan genoplives - uden nogen form for mén - og blive sunde, velfungerende hunde - fuldstændig som deres levendefødte søskende.

Varighed: 25 minutter

Hvis du ønsker KUN at investere i videoen "Aktiv genoplivning af livløse neonatale hvalpe" - og ikke i hele kursuspakken -begge videoer - om genoplivning af hvalpe, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en ENKELT video er kr. 329,

Hele kursuspakken - 2 videoer - om genoplivning af livløse, neonatale hvalpe får du for en investering på kun kr. 498,- SPAR kr. 160,- når du køber hele pakken på 2 kursusvideoer.

For at investere i kurset klik på den orange bjælke herunder.

Praktiske oplysninger

Begge online-kursus-videoer kan læses som en e-bog, høres som en lydbog eller ses som en video - eller alle tre ting - du bestemmer.

Indenfor et minut efter du har investeret i online-kurset om genoplivning af hvalpe, modtager du et link i din indbakke, så du kan downloade videoerne. Kursus-videoerne er komprimerede så de er hurtige at downloade uanset kvaliteten af din netforbindelse.

NÅR DU HAR INVESTERET I ONLINE-KURSET OM GENOPLIVNING AF HVALPE KAN DU DOWNLOADE KURSET FX TIL DIN TELEFON - SÅ ER DET ALTID VED HÅNDEN - OG DU KAN SE ELLER LYTTE TIL ONLINE-KURSET LIGE SÅ TIT DU VIL.

MED DENNE KURSUSPAKKE FÅR DU DE BEDSTE FORUDSÆTNINGER FOR FREMOVER AT KUNNE REDDE HVALPE, SOM DU MÅSKE ELLERS VILLE HAVE MISTET.


Ny bog om hundeopdræt - udkommet december 2022.