Velkommen til online-kurset 

“Den drægtige tæve” 

🤩 50 MINUTTERS VIGTIG OPDRÆTTERVIDEN FOR EN INVESTERING PÅ KUN 329,- 🤩


Kurset varer 50 minutter, og når du har investeret i kurset, kan du se det lige så tit og lige så mange gange du vil. 

Vi modtager med lige stor glæde både mobilePay og kort 😊 også hvis du bor i Norge, Sverige, Finland, Island, Færøerne, Grønland - ja, faktisk et hvilket som helst sted i verden 👍 

Når du investerer i online-kurset om den drægtige tæve, så modtager du få minutter efter betaling et link i din indbakke, som du skal downloade - og så kan du se kursusvideoen, høre kurset som lydbog eller læse kurset som e-bog - du bestemmer selv. 

Så du kan være i gang med kurset allerede om få minutter fra nu - god fornøjelse 😊❤️👍


💙 Den drægtige tæve 

I online-kursus-videoen "Den drægtige tæve" er der masser af både praktik og teori.

Vi kommer både omkring udformning af fødekasse, og hvorfor det er langt mere praktisk at tæven føder et helt andet sted end i fødekassen, hvad du som opdrætter skal have af ting i din "jordmodertaske" og de biokemiske forandringer, som sker i tævens krop når hun bliver drægtig. Begge dele er det væsentlig at vide noget om.

Du får også en forklaring på hvorfor din tæve faktisk er syg, jo, syg, i den sidste halvdel af drægtigheden - og hvorfor det er sådan hos ALLE drægtige tæver.

Vi kommer også ind på det faktum, at din tæve, stort set hele drægtigheden igennem, har et forhøjet indhold af såkaldte akutfase proteiner - som er et tegn på en betændelsestilstand - i sit blod. (Og nej, det var ikke det vi mente med "syg", som der stod lige før - det var noget andet ... )

Du får ligeledes viden om, hvordan du, når tæven er ved at nærme sig slutningen af drægtigheden, kan forudsige temmelig præcist hvornår hun vil føde. Videoen indeholder også et skema, der underbygger dette.

Og selvfølgelig kommer vi også ind på hvordan en drægtig tæve bør fodres.

Også denne video afsluttes af en dejlig, lille videofrekvens, som viser noget af det mest hyggelige ved at have en højdrægtig tæve.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Den drægtige tæve" - og ikke i hele den blå pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-.

Blå pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;