Velkommen til online-kurset:

💙 Parring samt bekræftelse af drægtighed

I online-kursus-videoen "Parring samt bekræftelse af drægtighed" kommer vi gennem alle de vigtige ting omkring tævens løbetid.

Du får bla. praktisk brugbar viden om hvornår man skal udtage blodprøve for at finde tævens optimale parringstidspunkt, og hvordan en normal parring foregår.

Videoen indeholder også et udførligt skema, hvor du kan se hvornår det er optimalt at parre tæven alt efter, om der er tale om en såkaldt naturlig parring, inseminering med frisk sæd eller inseminering med frostsæd.

Vi kommer også ind på hanhundens kønsorganer, og hvorfor - og hvordan - man under parringen skal huske at tage hensyn til hans Baculum - videoen fortæller dig hvad det er.

Der gennemgås også de forskellige metoder til at fastslå, om tæven er drægtig - både de metoder, som du selv kan udføre, men også de, som dyrlægen kan tilbyde.

Videoen indeholder adskillige eksempler på både røntgen og scanningsbilleder af drægtige tæver, og du lærer hvordan du skal kigge på røntgenbilleder for at kunne fastslå hvor mange hvalpe en tæve er drægtig med.

Du får også en forklaring på, hvorfor du skal være glad for, at din drægtige tæve har udflåd - og hvordan du, fuldstændigt sikkert, kan skelne mellem "godt udflåd" og udflåd pga en livmoderbetændelse - og det er vigtig viden at have.

Videoen afsluttes med den nok mest nuttede scanningsvideo, som nogensinde er set, af en hvalp i tævens livmoder.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Parring samt bekræftelse af drægtighed" - og ikke i hele den blå pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-.

Blå pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;