Velkommen til online-kurset:

Hvalpens moderkage - Placenta

I videoen"Hvalpens moderkage - placenta -" er fokus rettet mod hvalpens moderkage, og de helt utroligt mange funktioner - for hvalpen livsvigtige funktioner - som moderkagen har

I fosterlivet fungerer moderkagen som et decideret ekstra organ for hvalpen. Faktisk DET ekstra organ, som får alle andre organsystemer til at fungere.

Hver eneste moderkage i tævens livmoder er en lille, lokal biokemisk fabrik, som arbejder på højtryk under hele drægtigheden.

Men moderkagen er ikke kun vigtig under drægtigheden - det har - også EFTER fødslen kæmpe betydning for hvalpen om den har haft en stor og velfungerende moderkage - hvordan det hænger sammen fortælles også.

I denne video gør vi også op med myten om tilbageholdte efterbyrder - moderkager - hos tæven. Og du får forklaringen på, hvorfor så mange fejlagtigt tror, at problemet er tilbageholdte efterbyrder, såfremt deres tæve bliver syg med feber et par dage efter fødslen. Og du får selvfølgelig også kendskab til, hvad der SÅ typisk er årsagen til en syg tæve et par dage efter fødsel - og hvordan det behandles. Og så er der iøvrigt adskillige billeder af moderkager, hvor du virkelig kan studere moderkagens spændende strukturer.

Du har måske bemærket, at der på denne video er tilføjet "grønne" foran "hvalpe". Det er der, fordi vi kommer ind på, hvorfor nogle hvalpe fødes grønne - og hvad årsagen til denne grønne farve er - det har nemlig sin helt egen - og meget interessante - forklaring. Og hvorfor man som opdrætter absolut ikke har lyst til at se denne grønne farve fra sin tæve inden fødslen.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Hvalpens moderkage - Placenta" - og ikke i hele den grønne pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,- 

Den grønne pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;