VELKOMMEN TIL ONLINE-KURSER FOR HUNDEOPDRÆTTERE 

SE VORE MANGE SPÆNDENDE ONLINE-KURSER - DET ER KURSER, SOM ER PROPPET MED PRAKTISK ANVENDELIG VIDEN FOR HUNDEOPDRÆTTERE.


Klik på den røde tekst for at komme til de 15 online-kurser Kurser: Min hund skal have hvalpeDet synes Dyrlæge Birgitte Schjøth om de 15 online-kurser: 

“Jeg har været med på sidelinien under produktionen af online kurset "Min hund skal have hvalpe", og har med fornøjelse set alle kursusvideoerne efterhånden som de blev produceret.

Så dejligt, at Forlaget Bellis har taget dette vigtige emne op, og så på en helt ny måde, som videoer man både kan se og lytte til.

Det har været så spændende, og også jeg har lært noget nyt undervejs. Forlaget Bellis har virkeligt fundet mange forskellige undersøgelser, som er med i serien og alle underbygger det rent fagligt.

Jeg er også sikker på, at flere af jer må se nogle af afsnittene nogle gange for at få det hele med - sådan har jeg i al fald selv oplevet det. Kan varmt anbefale on-line kurset "Min hund skal have hvalpe".😊


Dyrlæge Birgitte Schjøth med sine egne hunde. Birgitte Schjøth har siden 1970´ erne, med stor succes, opdrættet Old English Sheepdog.