Velkommen til online-kurset:

💛 Opdrætterværktøj, som redder hvalpeliv 

I videoen "Her får du et opdrætterværktøj, som redder liv for nyfødte hvalpe" får du vitterlig et unikt opdrætterværktøj, som kan sikre overlevelse af hvalpe, der sandsynligvis ellers ville være gået til.

Metoden er gennemprøvet, og fundet effektiv til at spotte svage hvalpe allerede 5 - fem - minutter efter de er født.

Ikke sjældent opdager - selv erfarne opdrættere - først en lidt svagere hvalp et par dage efter fødslen, fordi hvalpen da er faldet lidt bagud i forhold til sine søskende. Og så er du, som opdrætter allerede bagud, og risikerer at miste sådan en hvalp - eller hvalpe, for der kan jo godt være mere end en.

Men denne test opdager du svagere hvalpe allerede umiddelbart efter fødslen, og kan så med det samme sætte ind med ekstra omsorg, så hvalpene aldrig når at komme bagud, men trives på lige fod med deres søskende.

Metoden er anerkendt i udlandet, og universitetsstudier har dokumenteret dens effekt, men det er første gang nogensinde, at denne metode omtales på dansk.

Med videoen følger en PDF-fil med det skema, som du skal bruge for at udføre testen. Skemaet er lige til at skrive ud i det antal eksemplarer - et skema pr. hvalp - som du skal bruge. Eventuelt kan du give dine hvalpekøbere en kopi af skemaet på netop deres hvalp med, når hvalpen rejser hjemmefra.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Her får du et opdrætter-værktøj" - og ikke i hele den gule pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-

Gul pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;