Velkommen til online-kurset:

I "Hvalpens udvikling i livmoderen" kommer du med helt ind i "værkstedet", og får udførlig viden om hvad der sker i tævens livmoder i de laaange 63 dage, hvor du spændt går og kigger på den voksende mave.

På ét helt specifikt tidspunkt i din tæves drægtighed - en enkelt dag eller to - kan du selv udefra tydeligt mærke hver enkelt hvalp. Hvornår det er - og hvordan det kan være - er selvfølgelig med i denne video. Hvis du behersker denne metode, og bliver god til det, så er det faktisk muligt for dig at afgøre hvor mange hvalpe din tæve venter. Kun ved at bruge dine hænder - og med lidt viden fra kurset her - og det endda helt uden hjælp fra scanner eller røntgen, Endda faktisk ofte med større sikkerhed end ved scanning af din tæve.

Vi følger fostrenes udvikling fra uge til uge gennem drægtigheden, og der er illustrative tegninger, som viser hvordan tævens livmoder ser ud på de forskellige tidspunkter af drægtigheden, og hvordan livmoderen udvikler sig i takt med at hvalpefostrene vokser.

Du får også skemaer og grafer, som fortæller dig helt præcis hvor store - i henholdsvis millimeter og centimeter - hvalpene er på et hvilket som helst tidspunkt under drægtigheden. Og hvornår de enkelte dele, "arme og ben" - og organer - udvikles hos hvalpene.

Og du får forklaringen på, hvorfor du vil se, at din drægtige tæve meget ofte foretrækker at ligge lige på ryggen - og hvorfor du ikke skal blive forskrækket når hvalpene lige op til fødslen pludselig holder op med at bevæge sig og ligger fuldstændig stille inde i livmoderen - nærmest som om de er holdt op med at være til. Og det endda lige der, hvor man skulle tro, at de var allermest livlige.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Hvalpens udvikling i livmoderen" - og ikke i hele den grønne pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-.

Grøn pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursusvideoer herunder;