KALK - alt hvad du skal vide om kalk til drægtige tæver

Her er online-kurset, som alle, der har en drægtig tæve, bør tage. Rigtig tildeling af kalk til fødetæver kan betyde forskellen mellem en nem og god fødsel og et sandt fødselskaos, der i værste fald kan ende i enten kejsersnit, og en eller flere døde hvalpe - eller begge dele. 

Kalk er VANVITTIG vigtigt for at tæven kan lave gode, konstruktive veer og føde hurtigt. Og en hurtigt fødsel er den allerbedste sikring for, at alle hvalpe kommer levende til verden. Kalk er også vigtigt for, at din tæve ikke udmattes under fødslen - allerværst går i kalkshock, som er en livsfarlig tilstand for hende.

Hvis du kun vil tage et eneste online-kursus, så bør det være dette. 

OBS - denne video følger - i april måned 2023 - GRATIS med i den store opdrætter kursus-pakke, som - i april 2023 - er på tilbud til under halvdelen af normalt. Den store Opdrætterpakke er en virkelig god investering i dit opdræt, en investering, som hurtigt tjener sig hjem mange gange. Se tilbuddet på opdrætter-pakken HER


Praktiske oplysninger

Indenfor et minut efter du har investeret i online-kurset "Her er hvad du skal vide om kalk til fødetæver” modtager du et link i din indbakke, så du kan downloade kursusvideoen. Videoen er komprimeret så den er hurtig at downloade - uanset kvaliteten af din netforbindelse.

Du kan tage kurset hjemme ved din computer, og når du har investeret i kurset kan du se det igen og igen - lige så tit du vil. Kurset kan ses som en video, høres som en lydbog, læses som en e-bog - eller alle tre ting - du bestemmer.

Med dette online-kursus får du al den viden du behøver, for at kunne administrere kalk korrekt til din tæve, og dermed optimere hendes fødselsforløb.

Og det for en investering på kun kr. 299,- 😊 Vi modtager med lige stor glæde både MobilePay og kort, tak 😊

Vi ønsker dig god fornøjelse med kurset og meget held med fødslen - og dit hvalpekuld - og med din søde mor-hund, selvfølgelig - det bliver en stor og god oplevelse - især når du forinden har taget dette online-kursus.