Velkommen til online-kurset:

💙 Den normale hundefødsel

I videoen "Den normale hundefødsel" går vi igennem fødslens faser, sådan som det vil være når alt forløber normalt.

Vi lægger ud med opblokningsfasen, og gennemgår alle de mange ting, der sker i tæven når hendes krop forbereder sig på at skulle gå i fødsel.

Du kan ved selvsyn erfare - via indlagte videoer - hvordan det ser ud når en højdrægtig tæve blokker op. Selvfølgelig kommer vi også ind på hvad, der driver fødslen fra opblokningsfasen og til uddrivningsfasen, altså der, hvor hvalpene rent faktisk fødes.

Veer er ikke bare veer, i denne video lærer du også at skelne mellem de forskellige typer af veer - også her er der indlagte videosekvenser, så du kan se hvordan veerne ser ud hos en tæve i fødsel.

Du bliver også præsenteret for videoklip fra normale fødsler, og får set hvordan det er, både når hvalpe fødes med hovedet først, og når de fødes med bagparten først.

Illustrative tegninger - både for fostre der fødes forlæns hhv. baglæns - viser dig hvordan fostret ligger når det træder fra livmoderen og ind i fødselsvejen.

Videoen afsluttes med et par videoklip, der viser den kæmpe forskel, der er på samme tæves udtryk og adfærd, når hun er i gang med at føde, og bagefter, når fødslen er overstået og hun ligger med sine nyfødte hvalpe.

Hvis du ønsker kun at investere i videoen "Den normale hundefødsel" - og ikke i hele den blå pakke, skal du blot klikke på billedet ovenover teksten her.

Vi modtager med lige stor glæde både mobilepay og kort, tak 😊.

Din investering i en enkelt video er kr. 329,-

Blå pakke består af ovenstående kursus-video samt de 4 kursus-videoer herunder;